Weekje foto´s - Reisverslag uit Cusco, Peru van Claire - WaarBenJij.nu Weekje foto´s - Reisverslag uit Cusco, Peru van Claire - WaarBenJij.nu

Weekje foto´s

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Claire

27 April 2008 | Peru, Cusco

Omdat foto´s soms meer zeggen dan 1000 woorden (en het uploaden al zo ontzettend lang duurt ;-) )

• 28 April 2008 - 08:40

Daya:

Heej Famke!

Vet Gaaf!! (ik wil ook..) Thanks voor je Bday mail :) Ik heb ook geprobeerd jou te smsen, is die aangekomen? Ik hoop het.. dan kan ik je lekker 'spammen' met berichtjes wanneer er weer mooie verhalen in aantocht zijn, ghehe (lees privemail die je binnenkort wel krijgt ;) )

Ik kijk uit naar je volgende bericht!!

Liefs Jenn

• 28 April 2008 - 09:58

Pama's:

Leuke foto's, prachtige vergezichten en je krijgt al een kleurtje! Grote kamer, zeg! en over die steen heb ik gelezen. Geweldig veel cultuur daar...
    Gaan nu op weg naar Den Helder.
    veel liefs en hou je taai. xxxxx

• 28 April 2008 - 10:11

Michèle:

Heeej Zussiee!!
    Wat een leuke foto's allemaal! :D
    De pama's zijn nét opweg naar Den Helder dus heb ik lkkr heel het rijk voor me alleen! :D
    Khad vrijdag met stal m'n verjaardag geviert! Was egt gezellig, we gingen eerst chocoladefonduen en daarna naar de kermis.. en... hééél goed nieuws!
    De meiden van stal hebben eindelijk papa overgehaald dat ik oorbellen mag!!
    Joepiiieej!! :D:D
    Dus ik laat ze meteen op 8 mei schieten! ;)
    Nog veel plezierr daar..!!
    XKusjjee van je lieve kleine zusje

• 04 Mei 2008 - 08:54

Marjolein:

Hey claire!!!
    Vet hoor al je foto's en verhalen!! volgens mij heb jij het wel naar je zin daar!! Heel leuk!!!

Hier in Holland is het nu ook wel prima! Weer is eindelijk een beetje mooi1!
    Nou heel veel plezier daar!!!!

Kus marjo

• 06 Mei 2008 - 16:52

Victor:

Heej Claire,

Ik zie dat je het nog steeds super naar je zin hebt. De foto's zijn echt prachtig! Over die steen ga ik zo direct wat lezen.
    Hier hebben wij net het assaut weer gehad en ook dit jaar was het weer supergaaf!!
    Deze week zijn we lekker aan het zeilen, wat natuurlijk ook super is :P
    Superveel plezier verder en ik hoor snel van je!!

Laterrr Victor